Magiske

Nettsider som er minnesverdige

Det siste innen web teknologi.

Responsive i design


Rimelig

Fornuftige priser med topp service.


Nettsider for privatpersoner


Ønsker du deg din egen webside? For hobby, nettcv, informasjon eller kanskje en blog, så du kan spre ditt budskap til verden med din nettside?

Egen design

Ved du hvordan du vil at websiden din skal se ut og ønsker å sette den opp sammen din egen  design, tema, media, tekst og bilder? Det er ingen problem.

Eget forum

Har du noensinne tenk at du vil ha din egen web forum, der du er sjefen og du velger hva det skal diskuteres om? Vi kan være behjelpelige med flere typer forum, om det skulle være engelsk eller norsk, stor eller liten.

Egen blogg

Har du mange meninger? ønsker du å få de ut? Da er blogging definitivt noe for deg, vi kan sette opp en bloggside med ønsket utsene.

Reklamer

Ønsker du inntekter fra din side, eksempelvis Google adsense eller andre reklame elementer, kan vi legge inn disse for deg.


Ta kontakt så hjelper vi deg videre!


Noen domenetyper for private: 

.priv.no
.org
.eu
.tv
.com
.biz
.cc
.net
.info


6. juni 2014 åpnet NORID for søknader fra privatpersoner. Etter en overgangsperiode med loddtrekning, er det klart for ordinært mottak av søknader torsdag 16. juni. 

Med dagens regler kan privatpersoner bare registrere i kategorien priv.no. Nå foreligger det et forslag om at Kari og Ola også skal få registrere domenenavn direkte under .no. I tillegg skal priv.no videreføres.

17. juni åpner .no for alle

Fra 17. juni 2014 kl. 10.00, kan du søke på .no-domene som privat person. Hvis du søker før 18. juni kl. 16.00, blir du med i lodd trekningen om navn som flere ønsker seg. Etter dette gjelder førstemann til mølla.

Om du ønsker din egen domene trenger du et PID-nummer.
Det tar inntil 24 timer å få PID-nummer fra Norid

Du kan ha maks 5 domener som privat person.

Søknadene går inn i en loddtrekning. Søknadsmottaket stenger 18. juni kl. 16.00

Dersom det ikke er andre søkere på domenet du ønsker deg, vil du automatisk få det tildelt, og det vil være klart til bruk 19. juni om morgenen.

Torsdag 19. juni kl. 09:00 åpnes det for at alle kan søke om domenenavn etter først-til-mølla-prinsippet.

Live kunde support

Tilgjengelig 10-18 hverdager

Rimelig og profft webside

Online strategi

Våre erfarne markedsførere vil hjelpe deg med online suksess for din webside. Vi oppdaterer og sørger for at din webside fungerer som den skal.    Les mer

Optimalisering

Utviklerne våres jobber konstant med å tilpasse seg nye teknologier og ta dette i bruk, slik at dine kunder har den beste online opplevelsen hos deg. Les mer

Design

Vi hjelper deg med å gi ditt selskap et ansikt på nett som blir husket! Alle bedrifter bør ha en internett visjon, vi hjelper deg med din! Les mer

Kundemail

Kunde ID

PassordLinker


      google+ bedrift side