Magiske

Nettsider som er minnesverdige

Vi tilbyr SEO tjenester (søkemotor optimalisering)

Du har nok hørt ordet SEO og kanskje brydd deg lite om hva det betyr. Mot din vilje har du nok hørt det igjen og igjen. 

I de senere år har mange begynt å kalle seg selv for SEO eksperter også kjent som søkemotoroptimaliserere. Som i alle yrker, er dessverre ikke alle egnet godt til dette. Selv om jobben i seg selv er enkel og tilsynelatende skadefritt, er dette litt unna sannheten.

En SEO byrå eller konsulent, kan virkelig gjøre skade ved bruk av ulovlige teknikker (blackhat) som søkemotorer kan direkte straffe din sides søkposisjon. Det er også vanlig, som mange kommunale og offentlige websider har erfart ganske så lett å miste sin trafikk og plassering. Dette skjer oftest når webutviklere ikke viderekobler eksisterende sider til nye med 301 eller rett og slett har en elendig migreringsplan. Du har nok sett kommunale sider med "denne siden finnes ikke", " vi har oppgradert siden, lykke til med å finne gamle sider" og feilmeldinger uten foklaring.

HVORDAN BRUKE SEO TIL Å FORBEDRE PLASSERING

Seo er kunsten av å kjenne hvordan roboter fungerer, og selv om søkecrawlere og programkoder som Google er MEGET avanserte, er de maskiner allikevel. Forestill deg at Google snakker på et annet språk, som de fleste ikke forstår i det hele tatt, og nå forestill deg at du lærer deg noen ord som Google lett forstår. Søkemotorer jobber så hardt med å forstå din og andres websider, men jobben er langt i fra lett. Heldigvis har det kommet så og så oversettelsesverktøy for kommunikasjon, disse kalles Rich snippets, koder som legges inn på sider for å direkte fortelle besøkende roboter, spesifikke ting. 

Disse spesifikke kodene kan være ting som lokal business info, kontakt info for din bedring, liste over sidens lenker, artikkel markering, tjenester du tilbyr, tilbakemeldinger fra kunder og mye mer. Disse kodene kan være så kraftige at implementering kan i løpet av minutter bevege din side fra 20. plass i søk til 5. plass. 

Her er link til Google rich snippets tool, bruk denne til å sjekke ut dine konkurrenter og se hvor langt de har kommet i sin kommunikasjon.


HVA KAN GJØRES FOR Å FORBEDRE SØKPOSISJON OG PLASSERING PÅ GOOGLE\BING

For å forbedre plassering, må dine sider være tydelige. De må fortelle hva de handler om, bilder bør ha tekst og riktig navn og ting må være logisk. Husk at design er fint å se på, men uten god innhold er det som kjøre ferrari ute i ørkenet, der ingen ser deg.

For å forbedre posisjon, må man også se på konkurrerende sider og forstå hvorfor de ligger bedre an en deg. Dette er ofte ganske legg for SEO eksperter, da man har en helhetsforståelse av hvordan det hele fungerer og kan søkemotorspråk. 

Det hele starter med analyse og forståelse av posisjonen, og dette er oftest kostnadsfritt.

Neste steg er å planlegge hvordan posisjonen kan forbedres, og deretter implementere dette.


Kontakt Aksel Lian, SEO-ekspert i Oslo for umiddelbare resultater og kraftig søkposisjon forbedring.


Oppkobling av samme innholdsdomener

Oppdatere innholdet i websiden 

Vi har en del domener som kan brukes for å øke synlighten for din side, i tillegg til dette kan det kobles opp flere utløpte domener som ikke er lenger i bruk.

La oss gi deg en opptimalisering mulighet: 

La oss si at du har et verksted, og webside for denne.

Vi kjøper opp utgåtte versktedwebsider, og kobler disse opp mot disse. 

Linker og kunder som besøker den ubrukte siden, dirrigeres til din webside.

Søkemotorer liker relevant informasjon.

Hvis du ønsker å få flere besøkende til din verksted side, vil innhold som tekniske tips, reperasjons guider, videoguider og annen informasjon skyve deg frem i søke resultatene.

Akkurat som det er forskjell på talentene til bilmekanikere er det forskjell på webside innhold.


Det er selvfølgelig mye mer som kan gjøres for å få synlighet.

Det finnes idag en hav av markedsføring muligheter på nett som facebook og søkemotor reklamer.

Ta kontakt med oss og vi kan se hva som kan gjøres for din webside

bli funnet på nett

Webskaper har:Vi har gjennomgått Googles strenge sertifiserings prosess og har god forståelse av deres verktøy. 

Med denne kunnskapen kan vi hjelpe deg oppnå resultatene og analysene du ønsker på Google.


Live kunde support

Tilgjengelig 10-18 hverdager

Seo Optimalisering

Vi jobber konstant med å tilpasse oss nye teknologier og krav, slik at du som kunde skal få den beste løsningen for din nettside. . Les mer

Design

Vi hjelper deg med hjemmeside tema og utsene som passer din bedrift.

Les mer

Linker


      google+ bedrift side