Magiske

Nettsider som er minnesverdige

RESPONSIV WEBDESIGN OG WEBSIDER


Hva er responsiv design?

Responsiv design vil si at websiden støtter flere typer enheter som mobiltelofoner, tabletter og minde skjemoppløsninger, siden vises skredderydd for enhetens skjerm opplysning.

hva er responsiv design

Burde man ha responsiv design?

Det vil være avhengig av hva websiden tilbyr av tjenester, hvordan layout på siden er og hva man ønsker at besøkende skal se. Mobiltelefoner og tabletter idag er mye større enn før og har prosessorer som er såpass raske at surfing er en lek.

Les mer om responsiv design

Google innfører i 2015 nye krav om Mobil vennlighet

Fra mai så innfører Google nye krav til mobilvennlighet, der sider som egner seg godt til mobilt bruk skal få en bedre plassering på søkeresultatene. 

De fleste ønsker å kunne gjøre alt de kan gjøre på en hjemmepc på mobile enheten. Hvis en webside har låst fast denne funskjunen vil brukeren bli tvunget til å se mobil versjonen av websiden og ofte gå glipp av den totale navigasjons opplevelsen og visse tjenester.

Har man en simpel side kan responsiv design være en fin løsning, men når vi ser på mer avanserte løsninger som Facebook og Bank nettsider, vil responsiv design være en mindre klok valg.

Flere valg

Mange websider tilbyr en link nederst på siden der du kan velge å se fullversjonen av websiden med et klikk, dette tilbyr vi også våre kunder.

Kontakt oss med responsiv design spørsmål


Live kunde support

Tilgjengelig 10-18 hverdager

Seo Optimalisering

Vi jobber konstant med å tilpasse oss nye teknologier og krav, slik at du som kunde skal få den beste løsningen for din nettside. . Les mer

Design

Vi hjelper deg med hjemmeside tema og utsene som passer din bedrift.

Les mer

Linker


      google+ bedrift side